مباع! يوجد المزيد علي ماسكوس.

معلومات أساسية عن
مجموعة المنتجاتلوادر بعجل
الماركة/الطرازAvant 420 T Compacte Kniklader
سنة الصنع2018
خيارات إضافيةغير مستعمل, فرصة للإيجار
تفاصيل
أقصى قدرة رفع650 كج
محركkubota
ناتج المحرك14.7 kW (20 حصان)
معلومات أخرىBij grondverzet is een kniklader (ook wel wiellader of shovel genoemd) onmisbaar. Avant heeft een compleet aanbod van machines in diverse formaten en met een tal van mogelijkheden. Sankoo verhuurt en verkoop deze machines met verschillende voorzetstukken die aan de hefarm gekoppeld kunnen worden, bijvoorbeeld palletvorken en klinkerklemmen.

De Avant knikladers zijn bijzonder compacte, maar toch zeer robuust gebouwde machines, met een bijzonder laag eigen gewicht. Hierdoor zijn ze bij uitstek geschikt voor transport achter of in de bestelwagen. Ideaal voor het meest uiteenlopende werk, bijvoorbeeld het laden, ophogen of verplaatsen van materialen.

Specificaties Avant 420 T
Motor : Kubota 20 pk
Brandstof : Diesel
Lengte : 2,19 m
Breedte : 1,09 m
Hoogte : 1,98 m
Gewicht : 1.030 kg
Rijsnelheid : 12 km/h
Max. hefvermogen : 650 kg
Werk- Hefhoogte : 2,75 m

Bij de keuze voor een kniklader spelen o.a. ondergrond, afstand en hoogte een belangrijke rol. Sankoo ondersteunt u graag met een gepast advies.

Sankoo Machineverkoop, Verhuur en Service is een innovatief bedrijf dat haar hart heeft verpand aan de mechanisering van zwaar handwerk. De kerntaken bestaan uit het verkopen, verhuren en onderhouden van een kwalitatief hoogstaand aanbod van compacte bouwmachines. Het aanbod bestaat o.a. uit minihijskranen (MHK en BGlift), hoogwerkers (Cela, Bibi en Platform Basket), knikladers (Avant, Fuchs, Giant en Schaffer), minigravers (Caterpillar en Kubota), schrankladers (Skidster en Sherpa) en glaszuigers (Righetti, Powergrip , Viavac en Muyen). Daarnaast beschikt Sankoo over een aanbod van kunststof stempelplaten, aluminium oprijplanken/verlaadrails. Uiteraard wordt er bij onze service een eerlijk en passend advies geleverd

ماركات ذات صلة

ماركةعدد الإعلانات
Caterpillar34207
Volvo8961
Liebherr8785
Case3864
John Deere2318
تم وضع إعلان Avant 420 T Compacte Kniklader لوادر بعجل على موقع ماسكوس، السوق العالمي للمعدات المستعملة تفاصيل - أقصى قدرة رفع: 650 كج, محرك: kubota, ناتج المحرك: 14.7 kW (20 حصان)