مباع! يوجد المزيد علي ماسكوس.

معلومات أساسية عن
مجموعة المنتجاتلوادر بعجل
الماركة/الطرازAvant 320S Compacte Kniklader
سنة الصنع2018
خيارات إضافيةغير مستعمل
تفاصيل
معلومات أخرىBij grondverzet is een kniklader (ook wel wiellader of shovel genoemd) onmisbaar. Avant heeft een compleet aanbod van machines in diverse formaten en met een tal van mogelijkheden. Sankoo verhuurt en verkoop deze machines met verschillende voorzetstukken die aan de hefarm gekoppeld kunnen worden, bijvoorbeeld palletvorken en klinkerklemmen.

De Avant knikladers zijn bijzonder compacte, maar toch zeer robuust gebouwde machines, met een bijzonder laag eigen gewicht. Hierdoor zijn ze bij uitstek geschikt voor transport achter of in de bestelwagen. Ideaal voor het meest uiteenlopende werk, bijvoorbeeld het laden, ophogen of verplaatsen van materialen.

Specificaties Avant 320S
Motor : Kubota 20 pk
Brandstof : Diesel
Lengte : 1,95 m
Breedte : 1,01 m
Hoogte : 1,25 m
Gewicht : 720 kg
Rijsnelheid : 9 km/h
Max. hefvermogen : 850 kg
Werk- Hefhoogte : 2,40 m

Bij de keuze voor een kniklader spelen o.a. ondergrond, afstand en hoogte een belangrijke rol. Sankoo ondersteunt u graag met een gepast advies.
Sankoo Machineverkoop, Verhuur en Service is een innovatief bedrijf dat haar hart heeft verpand aan de mechanisering van zwaar handwerk. De kerntaken bestaan uit het verkopen, verhuren en onderhouden van een kwalitatief hoogstaand aanbod van compacte bouwmachines. Het aanbod bestaat o.a. uit minihijskranen (MHK en BGlift), hoogwerkers (Cela, Bibi en Platform Basket), knikladers (Avant, Fuchs, Giant en Schaffer), minigravers (Caterpillar en Kubota), schrankladers (Skidster en Sherpa) en glaszuigers (Righetti, Powergrip , Viavac en Muyen). Daarnaast beschikt Sankoo over een aanbod van kunststof stempelplaten, aluminium oprijplanken/verlaadrails. Uiteraard wordt er bij onze service een eerlijk en passend advies geleverd.

ماركات ذات صلة

ماركةعدد الإعلانات
Caterpillar34207
Volvo8961
Liebherr8785
Case3864
John Deere2318
تم وضع إعلان Avant 320S Compacte Kniklader لوادر بعجل على موقع ماسكوس، السوق العالمي للمعدات المستعملة