Palfinger P240A

السعر عند توقيع الطلب
معلومات أساسية عن
مجموعة المنتجاتالمنصات الهوائية المثبتة على شاحنة
الماركة/الطرازPalfinger P240A
البلد
الدنمارك
Mascus ID69C9E912
السعر
السعر غير شامل ضريبة VATالسعر عند توقيع الطلب
تفاصيل
معلومات أخرىPalfinger P240A byder på 23.2 meters arbejdshøjde og kan køres med et almindeligt kørekort (kategori B).

Palfinger P240A er ekstremt kompakt, højden er kun 2.89 meter og længden imponerende 5.39 meter, takket være dette kompakte design er Palfinger P240A særdeles velegnet til brug i bybilledet. Når brugeren kommer til lokationer hvor der er begrænset plads at parkere på, kommer Palfinger P240A for alvor til sin ret, kompaktheden af denne smarte billift er ganske enkelt unik, Palfinger P240A er den korteste liftbil i sin klasse.

Opbygningen af liften med kombination af teleskop og led, giver liften et fantastisk arbejdsdiagram når man sammenligner med traditionelle teleskop-lifte. P240A giver et fantastisk arbejdsdiagram med mulighed for at parkere helt tæt på det emne man skal arbejde på, og mulighed for at komme op over forhindringer.

Arbejdsdiagrammet cirkulært og udrækket er på imponerende ca. 8.4 meter med en maksimal belastning i kurven på op til 200 kg, dette gør sig gældende hele vejen rundt og hele vejen op.

Liften er udrustet med støtteben af A-typen, støttebenene kører lige og stikker kun en smule uden for chassis rammen. Liften er nem at betjene, ergonomisk designet og fuld-hydraulisk i betjeningen, dette sikrer at man får en liftbil med imponerende høj driftssikkerhed og lave vedligeholdelses omkostninger.

Af yderligere funktioner kan bl.a. nævnes, kurv-rotation på 2 x 90°, liftrotation på 370° og den rummelige kurv på 1.4 x 0.85 x 1.1 meter.

Professionel Palfinger kvalitet er din garanti for sikkerhed ved arbejde i højden.

M. J. Hydraulik ApS

+45 ...SHOW
يرجى ذكر اسم MASCUS عند الاتصال بالبائع
Send e-mail

الشخص الذي يمكن الاتصال به

 • SALGSAFDELINGEN

  M. J. Hydraulik ApS
  • +45 ...SHOW
   يرجى ذكر اسم MASCUS عند الاتصال بالبائع
  • اللغات: الدانماركية، الإنجليزية، النرويجية، السويدية، الألمانية
  • Boedkervej 2A، 4300 Holbæk، الدنمارك

الشركة

M. J. HYDRAULIK APS
9
سنة نشط علي ماسكوس

ماركات ذات صلة

ماركةعدد الإعلانات
Caterpillar34207
Volvo8961
Liebherr8785
Case3864
John Deere2318
تم وضع إعلان Palfinger P240A المنصات الهوائية المثبتة على شاحنة على موقع ماسكوس، السوق العالمي للمعدات المستعملة تفاصيل - ارتفاع العمل: