Böcker ALP materialehejs LM S4 330 (3.32m/300 kg) - الدنمارك لبيع

السعر عند توقيع الطلب
السعر عند توقيع الطلب
معلومات أساسية عن
مجموعة المنتجاترافعات ومنصات أخرى
الماركة/الطرازBöcker ALP materialehejs LM S4 330 (3.32m/300 kg)
البلد
Mascus ID042B33EE
السعر
السعر غير شامل ضريبة VATالسعر عند توقيع الطلب
تفاصيل
معلومات أخرىBöcker ALP præsenterer den nye LM-S4-serie, der er en opgradering af den tidligere LM-serie, denne nye serier er en serie af klassisk materialehejs. På grund af sofistikeret kvalitet imponerer denne model med fremragende og uovertruffen holdbarhed.

I LM-S4-serien tilbyder Böcker fire forskellige modeller, der alle byder på praktiske transport muligheder og hurtig, men alligevel sikker installation på stedet. De nye LM S4-lifte findes i seks forskellige modeller med løftehøjder mellem 3,32 m og 7,49 m.

Maksimal nyttelast udgør 300 kg. ALP-materialehejsene er udstyret med fire stabile hjul, som alle har en hjullås for sikkert greb. For optimal beskyttelse under indendørs og udendørs drift kan alle modeller i LM-serien desuden udstyres med side-støtteben. Et praktisk håndspil med integreret automatisk bremsestyring sikrer præcis og sikkert løft af enhver slags last. Hurtig opsætning betyder, at LM S4-lifte er klar til drift hurtigt og sikkert.

En person kan indstille dem uden værktøjer takket være deres innovative chassis med fjederbelastet låsning og stikforbindelse. Montering og fastgørelse af lastgaflerne er hurtig og nem ved hjælp af kuglelåsen. Transport af serie 4 ALP-lifte er ekstremt praktisk. Letvægts designet betyder, at enhederne er særligt nemme at laste og flytte, dette på grund af brugen af aluminiums komponenter, store transporthjul og ruller i det forreste område.

Derudover muliggør integrerede gaffeltrucklommer sikker transport med en gaffeltruck. Med en samlet højde mellem 1,88 m og 2,20 m tager enhederne ikke for meget plads.

Side-støtteben er standard på model LM S4 620 og LM S4 750, men en option der skal tilkøbes på de andre modeller i LM S4 serien. Side-støtteben anbefales ved udendørsbrug, ved løft af større emner samt ved løft over 6 meter.

Fremstillet i Tyskland: Selvfølgelig fremhæver vi især sikkerheden. Modellerne opfylder naturligvis sikkerhedskravene og har CE-skilt.

- Böcker LM S4 330 byder på 3.32 meters løftehøjde og en maksimal nyttelast på 300 kg.
- Letkonstruktion i aluminium = lav egenvægt og samtidig høj nyttelast.
- Manuelt håndspil med bremsefunktion for nem, præcis løft.
- Drejelige hjul med fastgørelses bremse til hurtig positionsskifte og fast fodfæste.
- Sikker lastning takket være gaffeltrucklommer monteret som standard.
- Praktiske kuglelåse til sikker fastgørelse af lastgaflerne.
- Nem opsætning uden værktøjer takket være innovativt chassis med fjedermonteret låsestang.
- Praktisk håndtering uden at vælte, dette takket være integrerede ruller i de forreste dele.
- Store transporthjul til let transport, når det vippes og skubbes rundt.
- Fremstillet i Tyskland.

NB: Bemærk at billedet af materialehejset er et billede af LM serien og ikke af præcis det LM materialehejs der tilbydes i denne beskrivelse, der kan derfor på billedet kan forekomme tilbehør og optioner der ikke følger med som standard, dette skal tilkøbes.

M. J. Hydraulik ApS

+45 ...تبين
يرجى ذكر اسم MASCUS عند الاتصال بالبائع
Send e-mail

الشخص الذي يمكن الاتصال به

 • SALGSAFDELINGEN

  M. J. Hydraulik ApS
  • +45 ...تبين
   يرجى ذكر اسم MASCUS عند الاتصال بالبائع
  • اللغات: الدانماركية، الإنجليزية، النرويجية، السويدية، الألمانية
  • Boedkervej 2A، 4300 Holbaek، الدنمارك

الشركة

M. J. HYDRAULIK APS
10
سنة نشط علي ماسكوس

ماركات ذات صلة

ماركةعدد الإعلانات
Caterpillar34207
Volvo8961
Liebherr8785
Komatsu7088
JCB4321

تم وضع إعلان Böcker ALP materialehejs LM S4 330 (3.32m/300 kg) رافعات ومنصات أخرى على موقع ماسكوس، السوق العالمي للمعدات المستعملة